Valikko Sulje

BRAIN RELIEF

Tervetuloa syvärentoutushoitoon

MITÄ BRAIN RELIEF ON?

Brain Relief on Suomessa kehitetty hoitomuoto, jossa on yhdistetty erilaisia perinteisiä ja uusia painallus- ja hierontatekniikoita. Hoito on uniikki täsmäkosketuksen ja tarkasti valitun musiikin yhdistelmä, joka toistuu samana kerrasta toiseen. Hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen. Se perustuu rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin täsmäpisteisiin tehdyn, lempeän kosketuksen avulla. Parasympaattisen hermoston toimintaa aktivoidaan edistämällä mielihyvää ja rauhoittumista edistävien välittäjäaineiden, kuten oksitosiinin, tuotantoa kehossa. (Lähde: Brain Relief-sivusto)


Hoidossa käyneet asiakkaani ovat kertoneet saaneensa hoidosta helpotusta mm. kroonisiin kipuihin, levottomiin jalkoihin, univaikeuksiin, migreeniin, sekä monenlaisiin kipu-ja uupumusoireisiin. Sen ei luvata parantavan mitään, vaan siitä VOIT saada apua.

Erityisen hyvin Brain Relief -hoidon on koettu auttavan pitkittyneen stressin katkaisussa. Hoito sopii siksi erinomaisesti esimerkiksi työn, opintojen tai vaikean elämäntilanteen kuormittamille. Hoito sopii lapsille, nuorille ja aikuisille – kaikille perusterveille henkilöille ja voit toki tulla vain rentoutumaankin ilman mitään erityisiä oireita!

HOIDOT TEEN HOITOHUONEELLANI ROVANIEMELLÄ JA KOTIKÄYNTEINÄ (hoitohinta + km-korvaus).

Katso Youtube-video: Brain Relief-esittely (n. 1 min. video) ja lue lisää: www.brainrelief.fi

ENNEN HOITOON TULOA

Hoidossa asiakas on vaatteet päällä selinmakuulla hoitopöydällä. Hoidon aikana läpikäydään hartiat, yläselkä, pää, kasvot, kädet ja jalat. Hoitoon on hyvä tulla puhtain, avoimin hiuksin ja ohuella paidalla (ilman huppua) ja ohuilla sukilla. Kellot ja korut kannattaa ottaa pois hoidon ajaksi. Hoidon vaikutusten maksimoimiseksi olisi järkevää rauhoittaa loppupäivä ja -ilta kiireisiltä ja stressaavilta puuhilta ja kovalta treeniltä.
Brain Relief sopii kaikille perusterveille lapsille, nuorille ja aikuisille. Hoitoa ei kuitenkaan voida tehdä, jos asiakkaalla on kuumetta, aktiivinen tulehdus, vahva psyyke- tai mielialalääkitys, aktiiviset syöpähoidot tai hoitamaton syöpä. Jos epäilet sairautesi tai lääkityksesi olevan esteenä hoidoille, tarkista asia lääkäriltäsi. Voit myös ottaa yhteyttä ja keskustella hoidon sopivuudesta itsellesi.
Toivoisin, että tulet ilman voimakkaita hajusteita. Kiitos.

HINNASTO

HOIDOT ASIAKKAILLE

Brain Relief®-hoito
75 min. käynti, josta aktiivinen hoitoaika 50 minuuttia. Ensimmäisellä hoitokerralla alkukartoitus.

65€

Brain Relief®-3 kerran sarjahoito
Kolmen hoitokerran noin kuuden viikon sisällä on todettu tuovan pysyvää helpotusta asiakkaiden kroonisiin vaivoihin; mm. migreeniin ja uniongelmiin.

180€

PALVELUT KOULUTUKSESSA OLEVILLE

Brain Relief®-kertausvalmennus
Jos olet käynyt Brain Relief-hoitaja-alkeiskoulutuksen ja haluat kerrata hoidon perusteellisesti ennen näyttöä, tämän on tarkoitettu sinulle. Sopii myös jo pidempään hoitoja tehneille. Kesto n.2h, jonka aikana kertaamme alkeiskoulutusta ja hiomme toivomiasi yksityiskohtia.

120€ + alv 24%

Brain Relief®-näyttö
Otan vastaan näyttöjä Brain Relief-hoitaja-alkeiskoulutukseen osallistuneilta. Mikäli koulutuksestasi on pitkä aika suosittelen ensiksi käymään kertausvalmennuksen. Hyväksytyn näytön jälkeen voit käyttää nimikettä “ sertifioitu Brain Relief-hoitaja

120€ + alv 24%

MAKSUT

Hoito maksetaan paikan päällä maksukortilla tai käteismaksulla (tasarahalla). Sarjahoito maksetaan ensimmäisellä käyntikerralla ja se on voimassa 4kk.

AJANVARAUS JA PERUMINEN

Ajanvarausjärjestelmään pääset tästä. Kalenterissa on näkyvillä kaikki vapaat ajat. Voit perua tai siirtää ajan viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan täysi hinta. Peruutus onnistuu helpoiten puhelimitse 044 2699 393. Jätä tarvittaessa viesti puhelimeeni.

OSTA LAHJAKORTTI

Yllättäisitkö puolisosi, ystäväsi tai työntekijäsi lahjakortilla? Brain Relief-lahjakortti sopii kaikille ja on takuulla toivottu lahja! Lahjakorttiasioissa yhteydenotto s-postitse.

Toimitan lahjakortin maksun jälkeen s-postitse maksajalle tai sovittaessa suoraan lahjansaajalle. Voin myös postittaa lahjakortin esimerkiksi kauniilla itsetehdyllä joulukorttipohjalla. Lahjakortti on voimassa 6kk ja lahjansaaja huolehtii itse ajanvarauksestaan. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Sekä mieli, että keho tuntui kevyeltä hoidon jälkeen. Lämmin ja niin rauhallinen olotila. Nukuin myös todella hyvin seuraavana yönä. Hyvänolontunne jatkui useita päiviä jälkeenpäin. Minulla oli myös pari viikkoa vaivannut migreeni ennen hoitoa. Hoidon jälkeen päänsärky alkoi vähitellen laukeamaan. Lopetin kohtauslääkkeet ja kipu lakkasi kokonaan muutaman päivän päästä. Se, ettei hoito aiheuttanut minkäänlaista kipua, oli hyvä, sillä kipua oli ollut jo riittämiin. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tätä hoitoa.

– Leena Kalmari, Laukaan kunnanvaltuuston puheenjohtaja, hammashoitaja

Oura-sormus tulkitsi, että otin Brain Relief-hoidon aikana päiväunet, vaikka olin hereillä. Eli hyvin rentoon tilaan vaivuin ja olo oli miellyttävän rauhallinen hoidon jälkeen. Tiedän nyt, miten saan stressitasot laskemaan myös jatkossa. Suosittelen lämpimästi Piian rauhoittavaa BR-hoitoa.

– Anu Vuopio, liikunnan-ja terveystiedon opettaja

Kokemuksena Brain Relief oli todellakin rentouttava. Oli hyvä, kun kerroit minulle etukäteen tarkasti, mitä tulee tapahtumaan. Pystyin rentoutumaan hyvin, vaikka olin vieraassa ympäristössä. Tuloksena kolmesta hoitokerrasta oli helpotusta ahdistukseen ja pystyn rentoutumaan helpommin tiukoissa hetkissä.

– Tyttö 14 v, yläkoululainen

Sain apua Brain Relief-hoidosta jatkuvaan “valmiustilaan”. Myös unenlaatu parani hoidon ansiosta. Suosittelen hoitoa, jos on taipumusta stressiin tai aistiyliherkkyyteen. Hoito itsessään on hyvin rentouttava ja tuntuu turvalliselta.

– Nainen 17 v, opiskelija