Valikko Sulje

MINUSTA


Olen Piia, liikunnan ja hyvinvoinnin ammattilainen. Koulutukseltani olen liikuntatieteiden maisteri sivuaineina terveys-ja kasvatustiede. Jatkokoulutukseni liittyvät hyvinvointiin sisältäen mattopilatesta, joogaa, mindfulnessia, univalmennusta sekä syvärentoutusmenetelmiä.
Olen toiminut yli kaksikymmentä vuotta yläkoulun liikunnan-ja terveystiedon opettajana Jyväskylässä ja ohessa ohjannut erilaisia ryhmäliikuntoja sekä rentoutusryhmiä. Viimeisen vuosikymmenen sydäntäni lähellä ovat olleet erityisesti rauhalliset kehon-ja mielenhuoltoryhmät.

Hyvinvoinnin pariin minut johdatti huoli omasta jaksamisestani ja stressistä; selkäoireet, pitkäaikaiset uniongelmat ja liiallinen elämän suorittaminen. Kokeilin lukuisia menetelmiä stressin ja unettomuuteni helpottamiseksi ja siinä vaiheessa, kun kaikki kivet oli käännetty, jäljelle jäi mindfulnessista tuttu hyväksyminen ja myötätuntoisuus omaa itseä kohtaan. Mindfulnessmenetelmästä on ollut minulle ratkaisevan suuri tuki elämän myrskyissä. Myös läheisteni terveyshuolet ovat saaneet minut pohtimaan ihmisen aivohyvinvointia ja jatkuvan stressin nakertavaa vaikutusta ihmisen terveyteen. Lisäksi aiempi vuosien terapiatyö on ollut suureksi hyödyksi omalla henkisen kehityksen pitkällä polulla.

Muutin perheeni kanssa Rovaniemelle kesällä 2022, jotta saan toteuttaa unelmani omasta Hyvinvointistudiosta siskoni kanssa. Tästä mahdollisuudesta olen ikuisesti kiitollinen omalle perheelleni.

Haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin, löytämään lempeitä keinoja stressin hallintaan jakamalla niitä oppeja ja kokemuksia, joita minulle on matkan varrella karttunut. Uskon, että pitkä opettajakokemukseni nuorten ja aikuisten parissa näkyy toisen ihmisen aidossa ja välittävässä kohtaamisessa ja värittää lempeällä tavalla sekä univalmennuksia, syvärentoutushoitoja että kehon-ja mielenhuoltokursseja.

Toivon, että Sinä olet itsellesi armollinen.

Piia Mustikkamaa-Jokelainen

  • Univalmentaja v.2022
  • Joogaopettaja (RYT 200) v.2021
  • Sertifioitu Brain Relief-kouluttaja v.2021
  • Sertifioitu Brain Relief-hoitaja v.2020
  • Mindfulness-ja tunnetaitovalmentaja v.2019
  • Mattopilatesohjaaja v. 2018
  • LitM v.1999

Ota yhteyttä